Lucia

Idag är det Lucia, men det känns fortfarande som november. För att ändå få lite känsla inför den stundande högtiden utöver alla julfilmer som visas på teve (hur många feel-good-filmer med et temat finns det kan man undra), så satte vi fram lite julbelysning. Nirvana fick bli utan den stora stjärnan då det under året dykt upp en blomhylla i det fönstret. Den fick istället leta sig ner på kontoret som kan behöva en extra boost av julglädje.

Under dagen hann vi med att flytta in den mobila höns-/ankgården in i maskinhallen. Det tog lite på benet, men jag överlever nog. Igår beslöt jag mig för att sluta med Ipren för att se om det snarare förvärrar svullnaden under foten än tvärt om. Även om natten var lite jobbig så tycker jag att känslan på huden har förändrats på både gott och ont….mest gott fast det gör ondare. Foten var inte lika svullen i morse som den varit tidigare mornar när stödstrumporna ska påtvingas fötterna.

På sena eftermiddagen kom jag på att jag hade en LED-list över som skulle passa under bardisken. Det tog drygt en timme utan större problem att få den på plats. Viljan är starkare än ett krånglande ben. Att inreda med ljus kan vara en riktig utmaning, och när det blir bra så märker man inte av det. Nu ser man tyvärr listen när man sitter i soffan, så jag måste sätta dit någon slags maskeringslist i trä framför. Det får dock vänta tills jag får börja röra mig fritt ute i samhället igen. Nu går det inte att gömma en massa saker under disken utan att man stör sig på det, och det främjar ordningen i huset.