Projekt

Den här bloggen ska handla om alla mina projekt som jag är delaktig i. Den skiljer sig från HeltOK.se som är mer inriktad på aktiviteter så som dykning, cykling, promedader med hunden, tankar och funderingar.

Jag möts ofta av kommentarer så som  “Du vet ju vad du har att göra!”, och “När hinner du med att sova?” Min stilla tanke brukar då vara “Vad gör du själv av all tid?”, och “Hur mycket sömn behöver du?”

Det handlar nog inte så mycket om att jobba mycket, utan  snarare att kunna organisera, verkställa och avsluta. Det är först när man påbörjar en massa saker som aldrig blir klara, som man inte hinner få någonting gjort. Det gäller också att sätta upp rimliga mål bit för bit, och hela tiden ha klart för sig vad man måste göra som nästa steg för att föra projektet framåt. Det gäller stora som små projekt.

Den här bloggen ska hjälpa mig att hålla reda på alla mina (galna) projket och föra dem ett steg närmare förverkligande för varje nytt inlägg. Här samlas också planerade projekt och idéer som kanske blir av – vi får väl se!

Lämna ett svar