Nytt projekt – Projekt Galleri

I takt med att jag utforskat kapaciteten på drönaren och dess kamera i kombination har ett behov att ta bilder bara för bildernas skull utvecklats. Jag har många gånger låst mig vid att bilderna jag tar ska ha någonting med ett eventuellt projekt som jag nyss ägnat mig åt. Men det finns ju så mycket annat att ta bild på. Mitt fotointresse som jag haft med mig sedan tonåren klingade av i samband med digitalkamerans intåg. En vacker dag stod jag där med en fullt fungerande kamera som var hopplöst omodern. Jag bytte gradvis ut mitt intresse mot andra aktiviteter tills jag en dag inte kände för att fotografera. De digitala kameror och mobiltelefonkameror som sedan varit följeslagare har uteslutande använts i dokumentationssyfte till alla mina olika hemsidor och bloggar.

Ni som följt min blogg vett att jag fick en drönare när jag fyllde 50. Första reaktionen var – vad ska jag med den här till? Redan efter första publicerade bloggbilden som tagits från drönaren insåg jag att det skulle bli ett återkommande inslag i min projektblogg.

Nu har jag tagit ytterligare ett steg i mitt skapande. Dels för att mitt ben inte fungerar så bra just nu, men också för att det emellanåt finns ett behov att uttrycka mig mer i bild än i ord.

Jag har suttit halva dagen med att färdigställa en systerblogg, jag hoppas de som läser min blogg hittar dit. http://galleri.allaminaprojekt.se