Inte många knop

Idag har vädret inte varit så inspirerande. Det började med snö som successivt övergått till regn, så alla gångar är fulla med is och vatten. – En härlig kombination om temperaturen sjunker! Jag började designa distansen för att kunna hänga upp två LED-armaturer i samma kedja, men designen har ändrats flera gånger. Varje utskrift har tagit en stund, så jag har ännu inte hunnit börja med att förbättra belysningen.

Vi har besök av S, E och E:s lillebror idag. S och min fru håller på med att salta och torka äggulor. Jag vet inte riktigt hur de ska användas när de är klara, men varför inte? Hur som helst kommer ankäggen till användning. Äggulorna är lika stora som ett vanligt hönsägg.

Uppe i Pelargonrummet fortsätter tillväxten och flugpappret fångar flugor utan att man behöver göra något. Jag försökte på bild fånga en annan liten krabat som härjar fritt i vegetationen, men den blev inte skarp och jag fick aldrig någon chans att göra ett nytt försök innan den försvann. Imorgon hoppas jag på lite mer energi.